Van schets tot montage

Op de Bastiaans manier

Voor alle technische functies, apparatuur en ergonomie adviseren wij u graag. Het design en comfort bespreken we samen. Net als de prijs. Zo komen we tot perfect maatwerk. Samen, op de Bastiaans manier. Van schets tot montage.

 • Naar de tekentafel

  Meten is weten

  Voordat we aan de slag gaan, bespreken we uw wensen en ideeën. Bastiaans Interieurbouwers visualiseren uw idee tot een maattekening of 3D impressie. En komen we er samen toch niet uit? Met ons netwerk van designers, elektriciens en andere professionals vinden we altijd de oplossing.

 • In de werkplaats

  Uw idee komt tot leven

  In de werkplaats wordt uw keuken of meubelstuk opgebouwd. Samen met de jongens nemen we de materiaalkeuze en details door. Maatwerk is precisiewerk. Daarom maken Bastiaans Interieurbouwers gebruik van modern vakmanschap. Echt maatwerk met de hand in combinatie met computergestuurde technieken.

 • Oplevering en montage

  Een uniek eindresultaat

  Van een nieuwe keuken tot een compleet interieur. Alles wat hier gemaakt wordt, leveren we zelf bij u af. We controleren of alles correct is bevestigd en u helemaal tevreden bent. En ook na de oplevering kunt u met problemen of vragen gewoon bij Bastiaans terecht.

Meer weten? Of wilt u iets met ons bespreken?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak